logo-a

 

 

  base base yellow base base base
       
     
español | català | english
   

 

fernando

EN BARCELONA:

Fernando Cristian Ayala Zapata

Arquitecte, estudiant de doctorat en la Universitat Politècnica de Catalunya, especialitzat en arquitectura experimental i avantguardes, amb experiència en investigació teòrica i aplicada. Exercita una activa participació en esdeveniments i publicacions científiques. La seva carrera s'ha desenvolupat fonamentalment a Xile i Espanya, on ha investigat el disseny arquitectònic habitacional i urbà, amb vista al futur interdisciplinari. Actualment desenvolupa investigacions i projectes en el camp teòric, fonamental-ment el referent a la incorporació de nous instruments creatius en arquitectura i les noves relacions tecnocientífiques en l'habitar.
Email: fernando[at]reciclarq.org

 

      5-5

Hector Andres Balut Vaccaro

Màster en arquitectura amb especialització en Teoria i Pràctica del Projecte Arquitectònic, alumne del doctorat en la Universitat Politècnica de Catalunya. S'ha ocupat tant a Xile com Espanya on ha exercit com arquitecte projectista per a variats projectes d'innovació d'espais públics i d'índole comunal. Destaca una activa participació en concursos per a projectes d'arquitectura pública tant a Llatinoamèrica com a Europa, on la seva gran preocupació ha estat proposar noves tècniques i solucions per a una arquitectura sostenible. Compte amb experiència docent universitària de pre-grau i el desenvolupament de tallers universitaris interdisciplinaris entre arquitectura i fotografia urbana. Avui s'ocupa com investigador i com arquitecte en un estudi de Barcelona, desenvolupant projectes per a concursos d'Idees tant a Espanya com tota Europa.
Email: hector[at]reciclarq.org

 

      cristian

EN CARDIFF:

Cristian Suau Ibáñez

Doctor en Arquitectura, especialitzat en disseny arquitectònic i urbà, amb experiència en docència universitària i investigació teòrica i aplicada. Orientat a la rigurositat professional; la cooperació i innovació tècnica i el lideratge en projectes arquitectònics sustentables. Posseïx una activa participació en esdeveniments i publicacions científiques. La seva carrera s'ha desenvolupat fonamentalment a Europa i Llatí Amèrica, on ha investigat nous sistemes urbans, habitacionales i ecològics integrats. A més, posseïx una destacada participació en concursos i consultories internacionals. Recentment ha conformat l'estudi professional Arquitectonica.
Email: cristian[at]reciclarq.org

 

       

Fes-te soci!

Si vols ser soci o col·laborador de Reciclarq, o simplement estàs buscant col·laboració per a una activitat puntual, posa't en contacte amb nosaltres (info@reciclarq.org) indicant-nos els teus interessos.

 

     

RECICLARQ · Lepant 347, Entlo, 4 · 08025 Barcelona · Spain · tel.: (+34) 93 530 93 54 · email: info[at]reciclarq.org